Webinar pns 2022 en save the date webinar NIPT!

  • De Regionale Centra organiseren in november opnieuw een landelijk webinar voor de zorgverleners die betrokken zijn bij de uitvoering van de prenatale screening.

Het webinar prenatale screening 2022 vindt plaats op dinsdag 22 november van 15.00 – 17.00 uur en is voor counselors, echoscopisten en andere belangstellenden. U kunt zich voor dit webinar aanmelden via deze link: https://channel.royalcast.com/clbps/#!/clbps/20221122_1

In dit webinar behandelen we verschillende actuele onderwerpen op het gebied van de prenatale screening. Tijdens het webinar kunnen deelnemers vragen stellen aan de sprekers. Het webinar zal na afloop in een on-demand versie beschikbaar komen en kan daarmee teruggekeken worden.

Het programma kunt u vinden op www.clbps.nl

Accreditatie voor dit webinar is aangevraagd bij: BEN, KNOV, NVOG, V&VN en NAPA. Punten worden alleen bijgeschreven als het gehele webinar is gevolgd.

 

  • Save the date: dinsdag 7 februari 2023 – Webinar NIPT vanaf 1 april 2023 – wat verandert er?

Om counselors zo goed mogelijk voor te bereiden op deze wijzigingen, wordt op 7 februari 2023 van 14.00 tot 16.00 uur een interactief webinar gehouden getiteld: NIPT vanaf 1 april 2023 – Wat verandert er?

Hierin worden counselors bijgepraat over:

–           alle inhoudelijke veranderingen

–           wat er wijzigt in de counseling en registratie

–           hoe de overgang naar de reguliere NIPT voor counselors en zwangeren zo soepel mogelijk verloopt

Bent u counselor? Noteer dan alvast de datum en tijd van dit webinar. U kunt zich ook nu al aanmelden. Deelname is verplicht voor counselors en accreditatie is aangevraagd. Het webinar komt direct na afloop in een on-demand versie beschikbaar.